ضمن تسلیت ایام سوگواری حسینی / آغاز مجدد ثبت سفارش

  با عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام غم‌انگیز سوگواری سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و یاران باوفای ایشان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، از درگاه ... ادامه مطلب »

7th Jul 2025
هدیه ویژه عید قربان از شیک رنک

  به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان، شیک رنک تقدیم می‌کند: تخفیف ۶۵ درصدی بر روی تمامی خدمات سئو سایت این تخفیف ویژه شامل کلیه سرویس‌ها و خدمات تخصصی سئو است و فقط تا پایان روز ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ ... ادامه مطلب »

3rd Jun 2025
فعال‌سازی مجدد طرح «سهم من» – تخفیف ثابت سطوح کاربری

کاربران گرامی، طرح تخفیف «سهم من» که مدتی غیرفعال بود، از امروز مجدداً در دسترس قرار گرفته است. در این طرح، بر اساس مجموع خریدها و سفارش‌های شما، سطح کاربری‌تان به‌صورت خودکار ارتقاء یافته و ... ادامه مطلب »

14th می 2025
رفع مشکل درگاه پرداخت و ثبت فیش پرداختی

  مشتریان گرامی شیک رنک، به اطلاع می‌رسانیم که مشکل لایسنس درگاه پرداخت سایت برطرف شده است و هم‌اکنون تمامی مراحل پرداخت به‌صورت آنلاین و برخط انجام می‌شود.   پرداخت از طریق: ثبت فیش ... ادامه مطلب »

10th می 2025
1 2 3